Innerst inne är vi likadana

Du kan slå mig i bitar
Nånting inuti kommer att stå upp ändå
Du kan slå tills det vita, vita
Hatet är allt som återstår

Ikväll blire fest med totalt okända människor så när som på 3 stycken.
Såååå för tillfället tvättar jag byxor att ha på mig ikväll.. För jag hinner inte hem emellan (I)
Får ta en dusch på gymmet (om dom nu tillåter det då dom inte lagt in mig i autogirogrejsamojsen [hett ord] än) eller hemma hos Micke.. Får helt enkelt snacka om det när gubben winger..

Just nu äre bara en evig väntan på att mobilen ska ringa och indikera att det är några minuter kvar tills tvätten är klar.
Då lyssnas det på kent                    mf_doof så att säga

Tänk om allting bara är en dröm. Känns ju som att jag bara drömmer drömmar som känns som verklighet hela tiden.  Jag vet inte om jag vill att det här ska vara en dröm än. Jag vill styra den i såna fall. Och aldrig vakna.
Du är för vacker, underbar och bra för mig. MEN! jag lever på något slags hopp om att du aldrig ska se det. Och att det ska sluta lyckligt.


Magaluff är en stad.. Jag vet det!!!
Puss på er.

Kent = Kärlek/Musik = Kärlek?

Jag fick mig en tankeställare förut.
"Kent är kärlek"

Jag har aldrig tänkt riktigt mycket på när folk säger så men visst fan stämmer det.
Kents texter handlar (oftast) om allt vad kärlek är. Känslan när du vaknar upp bredvid någon du älskar (Utan dina andetag?) känslan du har när du blivit lämnad ensam och tycker att det är orättvist (Ensammast i Sverige?) att förklara sin kärlek för någon utan att behöva säga ett ord (En himla massa texter. Just nu hittar jag exempel i Utan dina andetag igen).
Kort sagt så finns det en text för varje stadie i ett kärleksförhållande.

Men är det inte likadant med all musik egentligen?
Glad punk kan ju förmedla känslan när man är nykär och överdrivet glad för att allt känns som att man flyger omkring på moln.
Ledsam blues är väl rätt uppenbart. Med texter som "My baby left me" osv. osv.
Arg rock är känslan när allt går åt helvete men man ändå är lika jävla kär ändå! Eller kanske är det känslan när man är så glad att man vill skrika ut allt?
För man kan ju se på olika musikstilar på olika sätt.
Jag kanske ser blues som ledsamt. Men någon annan ser det som en befrielse ifrån känslor man känner men inte vill kännas vid.

Musik är helt enkelt det absolut lättaste sättet att få ut sina känslor på. Jag vet! Jag spelar alltid musik som speglar mina känslor. Känner jag mig nere blir det alltid kärleksballader och liknande. Känner jag mig förbannad för att nån gjort nåt fel blir det garanterat en låt som spelas (Limp Bizkit - The Thruth) Och får igång mig så pass mycket att hade personen varit i närheten hade jag nog gjort nåt dumt.
Känner jag mig glad lyssnar jag bara på musik som är hög, snabb eller som jag vet att jag ka sjunga med i. Kan jag texten känner jag mig bättre än alla andra. Det kanske är därför jag oftast bara behöver lyssna på en låt 1 gång för att det ska sätta sig om den är bra.
Det är nåt med dina ögon
Som skrämmer mig såIgår va det meningen att vi skulle se på High School Musical 2. Men istället vart det mestadels ligga på studsmattan och titta på roliga o söta filmer på datorn.
Sen på kvällen åktes det "hem".. Gick på stan med Johanna och Tove i några timmar :L hihi.. Trevligt trevligt =)
Måste göras om.. O Simhallen!! ;)
--;-<@

Du ger mig minnen för livet
Du gör mig säker på mig själv
Du får mig att känna saker jag FAKTISKT aldrig känt förut
Och med dig känner jag mig trygg
För jag älskar ditt leende, ditt hår, ditt sätt att skratta och hur du och jag verkar förstå varandra.
Vad är kärlek mot det här?

Move on

Well I've been thinking 'bout the future
It's such a waste to always look behind you
You should be looking straight ahead

Gräsallergichock imorse.. Mindre trevligt måste jag säga. Svårt o andas och ögonen va omöjliga att använda i mer än 10 sekunder utan att torka dom :P
Men det är sånt man får ta när man sover med öppet fönster.

Ikväll blire i alla fall o skjuta upp en massa kortison och traska ner till Karin för att umgås med henne, Malin och Amanda med lite grillande och tittande på piercing ;)
hehe.. Ska bli kul =D

NU ska jag nog ta o bygga någon slags anordning som ger mig konstant kortison :P
Puss på er..

A thousand miles

That's about right.
Nyss käkat glass med Viktor o Sofia.. Gullungar. jag vill också ha flickvän o sitta o hålla om.. Typiskt att man inte är lika snygg som Viktor.


Annars då?
Om vi säger såhär. Du har en kompis som har en lillasyster :P.. haha. Kalle du får ju inte ta mig på så stort allvar... Surpuppa!

Imorn blire Grilla med Karin o Malin och Amanda =)
I'm sorry I CAN'T be perfect!
You do not know how much this hurts me
To say these things that I don't want to say
But have to say them anyway
I would do anything to end your suffering
But you would rather walk away

This is the sound of the broken heart beating

Hur kan man älska, sakna och bry sig om någon så mycket trots att personen bara gör att man mår dåligt hela tiden?

Förutom de gånger då allt är perfekt. De gånger man känner sig så speciell att man inte bryr sig om någon annan i hela världen.
Förutom då man kan sitta och titta på henne och bara tänka "Gud så lycklig du gör mig när du är här" eller "Tänk att hon tycker om MIG. Av alla killar hon kunde välja på så väljer hon MIG!".
Förutom den där gången ni satt vakna en halv natt och bara pillade varandra i håret, pratade om ingenting eller höll om varandra tills ni somnade i varandras armar. För att dagen efter vakna upp lite smått generade över erat oerhört vackra morgonutseende.

Va det kanske därför man trots att man kände att man hatade henne ändå aldrig kunde sluta älska henne?
Kanske va det därför man kom tillbaks varje gång man sagt att nu får det vara nog!
Kanske är det därför som du sitter o saknar henne varje gång du känner dig ensam. Trots att det aldrig var någonting speciellt alls. Trots att hon inte förstod sig på dig.

Jag tror att det här kan vara lite av vad kärlek kan vara. Att alltid tänka på den ljusa sidan när det är mörkt. Att alltid kunna inse att det inte alltid är såhär och försöka ända tills det inte går längre. Och att våga göra allt det här är första steget. Att våga glömma det dåliga och se det bra.

Villkorslös kärlek? Vad är egentligen det för uttryck? Skulle man ge bort sin kärlek till någon utan att räkna med att få någonting tillbaks? Man kan ju inte bli kär i någon utan att redan ha fått något tillbaks?

Jag kan inte det i alla fall. Du kan ju inte älska någon baserat endast på utseendet. Gör du det är du väl ändå en falsk person?

Man kanske skulle vänta med att berätta för någon att hon är det vackraste man sett tills man vet att hon älskar en tillbaks (På riktigt!)? För att inte berätta att enda anledningen till att man började prata med henne var att hon var just det. Den vackraste man sett.


Jag tror jag bryter min egen regel. Enda anledningen till att jag tog mod till mig och pratade med dig ifrån första början var för att du är det vackraste jag någonsin har sett. Varför jag kallar dig "DET" har att göra med att dina ögon är vackrare än vad jorden ser ut att vara ifrån Rymden, att ditt ansikte har mjukare och renare linjer än vad en sanddyn någonsin kommer att få, att din kropp är mer grasiös än vad jag kan tänka mig någonting vara, Att ditt leende bländar mig mer än solen när man är i fjällen och hela du är mysigare än den mysigaste hund du kan hitta (en vit golden retriever).

Det är enda anledningen till att jag började prata med dig.. nu kan jag inte sluta för att du är det absolut underbaraste jag vet. Det är som att jag förstår allting utan att veta någonting. Med dig trivs jag alltid. Och jag vill inte vara utan dig.

Iwannawakeupwhereyouare

Det är hur jag vet med mig att jag kände när jag satt där bredvid dig och det enda jag ville göra var att ge dig en kyss.
Det är sättet som du får mig att känna mig på varje gång jag ser dig.

Det är sättet du ser på mig med dom där fantastiskt vackra ögonen som jag kan stirra in i hur länge som helst.
Det är hur det känns när jag håller om dig.

Det är hur du luktar och hur lukten ligger kvar i min näsa flera timmar efter att jag träffat dig.
Det är hur du kan vara så annorlunda hela tiden men ändå vara samma person, hur du är föränderlig men när det bara är du och jag blir du "bara" du igen.
Och det är sättet jag älskar dig på.

Jag vågar aldrig tala om det här för dig. Men jag tänker på dig hela tiden. När jag sitter här ensam och bara tänker på hur det är att hålla om dig.
När jag går hem ifrån bussen och tänker på hur du ser ut när du ler.
När jag mår lite dåligt och ser dig framför mig. Det är då alla bekymmer känns som bortblåsta och det är då jag trivs.

Jag trivs med dig.

(Och det är hur jag saknar dig fem sekunder efter att vi sagt hej då)

You can say what you have to say

You can say what you have to say
'Cause my mind's made up any way!

Fucker!


O näe Amanda jag kommer inte glömma bort dig.. Duuuh! :P
Man glömmer inte bort sin första Lesbiska vän heller ;)

Det här är bara för att jag måste skriva nåt.. Typ :P

Fyller faktiskt i det här senare. Smart va ;)

Caught by the river - Doves

Riktigt bra låt!!!!!!

Jag orkar inte mer.. God natt :P

Håll ut, jag behöver dig.

Jag var såhäääääääär nära att ringa dig.
Va nog länge sen jag kände igen något i en låttext som nyss..

Vad som än har hänt är allt mitt fel

Det verkar ju vara en oskriven regel.


Jaja.. imorse kom jag då hem klockan 5 och va lite småtrött sådär.. Kände sen att det vore en dum idé att gå till skolan då mina ögon förmodligen skulle va emosvarta. Och det vill jag inte ha!
Så det blev till att stanna hemma och hoppas på att dagen ska gå fort.

Imorn ska jag tydligen på nåt slags genrep inför torsdagen och fredagens kul med Emma and the gang... haha.. Jag är smått nyfiken på vad det är Viktor har kokat ihop som jag måste ställa upp på :P
Blir intressant imorn i alla fall. Och på Torsdag o Fredag blir det alltså att göra bort sig =D Alltid lika roligt när det är trevligt folk man gör bort sig tillsammans med =)

Det enda jag är rädd för inför det hela är att jag ska se nåt jag inte vill se... Risken är ju onekligen väldigt stor.. Får hoppas att jag blir bländad av lamporna.

Visst folk gör mig förbannad =) VÄLDIGT FÖRBANNAD!

Och det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig

En osammanhängande blogg idag va?? Jajjemen :P Inte som alla andra mina bloggar som verkligen har sååå mycket mening menar jag. Det här är ju liksom, THE BLOG!

(=O Du stavar det olika i samma stycke =O hur dum är du egentligen??? Jo men det ena är försvenskningen o det andra är originalet på engelska)

Ååååååååh... Det är svårt att inte blanda in känslor....

Punk 23. Jag har ett behov av att få ur mig allt jag tänker till någon och jag vill att det alltid ska finnas någon som lyssnar och håller med mig. Men jag vill även inte dela med mig av mina känslor för att nån ska fatta och lämna mig ensam.

Det är ett jävla jidder..


SLut!

Äh bajs..

Såhär länge orkar jag vara seriös bloggare...

nummer 22 på min lista:
* Jag känner mig ensam. Med all rätt.. Jag har:
blogg
Facebook
Lunar
Bilddagbok
Netlog
Apberget
Voolife
Anstalten
Nattliv
Youtube
Diverse forum
MySpace

Konton.

Och det är rätt ensamt :P

näe seriöst.. Om man skulle sluta dela med sig av känslor trots allt.. Efter mycket om o men så äre ju faktiskt ingen som bryr sig.. Och dom som blir träffade tycker ju bara att det är jobbigt :P..
Jag avsäger mig rollen som känslosam kille och blir numer bara en i mängden. Nån du inte kommer märka av. Jag menar det är ju bara nån månad kvar eller så sen kommer jag träffa ungefär 3 pers av alla jag känner nu... Resten är ju såkallade tillfälliga relationer.. Kompisrelationer..

Hare bra ;)

Quiksilver

Jag måste varit ordentligt trött när jag skrev mitt senaste inlägg inatt. Ah där har vi anledningen. Det skrevs inatt.
Men men. För att vara lite normal o så.

Folk som befinner sig i lägenheter och känner sig lite nere eller gråter är något som alltid får mig att bli orolig.


Hur fan kan du påstå att du saknar mig?? Det hjälper verkligen inte att kalla mig vad jag hatar att bli kallad. Smart drag.
Och ärligt talat saknar varken du mig eller jag dig. Det är ingen skillnad nu emot för en månad sen. Så det finns ingen anledning att sakna någon! Annars får du gärna förklara varför du skulle sakna mig. :S


Vet ni en sak. De enda två som hörde av sig när jag va JÄTTEsjuk och typ låg o önskade att nån kom o sköt mig för att jag inte ville må så, det var Amanda och Johanna.. De va dom enda som brydde sig. Och det gör dom till dom bästa just nu =) (Johanna o jag är iofs alltid bäst.. men det är ju vi det ;) )


En massa stuff ni inte bryr er om eller som kommer att skrämma er totalt:

1. Jag är mörkrädd som fan. Seriöst det är inget skämt. Jag klarar inte av att gå hem ifrån krogen igenom stan utan att få panik. Och där är det upplyst. Jag är bra på att dölja det dock. Men det finns där.

2. Jag måste erkänna något läskigt. Jag älskar mormors havregrynsgröt! Det är som att äta godis. Fast nyttigare.

3. Jag är livrädd för att lukta illa eller ha dålig andedräkt. Därför lägger jag ut 400 spänn på min parfym eller borstar tänderna 3-4 ggr om dagen samt tuggar tuggummi regelbundet.

4. Jag är extremt missnöjd med mitt utseende och min kropp.Ja det behöver väl ingen förklaring. Jag tycker helt enkelt inte om mig själv som ungefär 80% av jordens befolkning.

5. Jag är extremt rädd för att ta in allt ont som händer runt omkring mig. Dör någon blir oftast min reaktion "jaha, tur att man inte kände honom/henne" eller "Det kunde varit värre. Det kunde varit du".

6. Jag är rädd för döden! Jag är verkligen rädd för döden. Jag till skillnad mot alla religionspatrioter vet att det inte finns något liv efter döden. Det är därför det heter döden. Man DÖR!

7. Jag ser oftast bara komedier. Det är de enda filmerna där man kan vara i stort sett säker på att aldrig få höra om självmord eller liknande. Vilket betyder att jag för en kort stund slipper tänka på vad som hänt och kan koncentrera mig på att vara glad och skratta.

8. Jag har en anledning till att jag inte berättar för tjejer att jag fallit för dom. Den anledningen är att jag gjort det förr och det har inte slutat väl. Jag vet om att jag inte är den vackraste människan på jorden och det ger mig spärrar. Det är därför jag kommer bli min farsas bäste vän. 50 och lever ensam. Men åker på resor med kompisarna när dom kan lämna sina fruar och barn.

9. Jag har efter senaste ångestattacken bestämt mig för att inte dricka alkohol. inte mer än lite i alla fall. Varför? Därför att det gör att jag gladeligen skulle ta livet av mig om jag kunde gå. En Ångestattack som varar i 2 veckor ger dig för mycket tid att tänka. Och då kommer antalet sjuka tankar upp i huvudet.

10. Jag bör nog tala om det här för er. Jag skulle aldrig ALDRIG! kunna ta livet av mig eller någon annan. Jag Skulle inte vilja utsätta någon för den smärtan man känner när man förlorar någon så snabbt.

11. Som liten var jag en mobbare. Det är inget att skryta med egentligen, om det inte vore för att jag är stolt över hur jag beter mig idag.

12. Jag är rädd för småkryp. Det är det absolut äckligaste som finns. Men jag bryr mig bara när det är inzoomat på TV eller när dom är på mig. Ser jag dom på avstånd är det inga problem.

13. Jag har klaustrofobi. Ganska extrem egentligen. Visst jag börjar inte hyperventilera eller så. men jag får panik i ytrymmen där jag inte kan vända mig om.

14. Jag har alltid väldigt svårt för att välja mellan saker. Beslutsångest! Jag ser helst att någon annan väljer åt mig. Då slipepr jag känna att jag missat nåt av någon anledning.

15.Jag älskar Fisk. Det är så himla gott med rätt kryddor. *skryt*Min ångskokta lax är gudomlig*skryt*

16. Jag är nog den mesigaste killen på planeten. Här är lite anledningar:
16.1 Ja jag erkänner. Jag vill ha barn. jag älskar små gulliga ungar som skrattar åt allt :) Och dom verkar kunna tycka om mig också på nåt sätt.. det är kul att kunna bete sig barnsligt utan att bli tillsagd att växa upp!
16.2 Och ytterligare ett erkännande. Jag gråter när jag ser sorgliga filmer. Jag gråter otroligt ofta för att vara kille. Det är lite pinsamt.
16.3 Jag älskar att shoppa. Det finns inget roligare o kommer aldrig att finnas (förutom innebandy, badminton och fotboll då)
16.4 jag använder ansiktsmask, jag smörjer in mitt ansikte dagligen OCH jag använder en uppsjö av hudvårdsprodukter. Jag ser det iofs mer som att jag vill se lite bättre ut än vad jag gör men de flesta ser det som omanligt och mesigt.

17. Kanske passar här över men.
Jag vet att jag älskar en person om jag saknar henne så fort jag inte ser henne. Om jag så bara ska springa och köpa glass åt oss. Då vill jag att det ska gå så fort som möjligt så att jag får återse henne igen. Det är vad kärlek är för mig, att sakna någon när man inte har den personen där. Och att lyssna på den personens problem hur små man än tycker att de är.

18. Jag har kysst en kille.. Men jag tycker att det uppvägs av att jag kysst några tjejer också. Och sen så va jag RIKTIGT FULL! RIKTIGT FULL!! jag minns det nämligen inte.

19. Jag har de senaste 2 åren bara varit kär 3 gånger. Ingen av dessa gånger har det slutat med att jag fått den jag varit kär i.

20. (och sista då jag ska se på TV nu.) jag har bara haft sex med en person i hela mitt liv. Jag ser inget fel i det då jag "BARA" vill ha det med någon jag älskar och bryr mig om så pass mycket att jag om det vill sig skulle kunna spendera hela mitt liv med henne.


Och det var allt för idag. Förmodligen.. Kommentarer tar vi här nedanför och ni kan slänga skräpet i markerade lådor till höger och vänster. Var god ta på er säkerhetsbältet och få inte panik.
Och just det.. Kommenterar ni kan ni ju gärna skriva vem ni är. Det är lite krångligt annars ;)

PUSS

Inredigerat:

21. Jag avskyr folk som tycker det är OK med såkallade one night stands.. Det skadar nästan alltid någon.

Vid din sida!

För första gången i mitt liv har jag tvivel på vad jag själv tycker.

Det känns.... konstigt.
Ovant på något sätt.

Jag måste erkänna att jag saknar dig något enormt Rebecca.. men jag vet inte.. Lätt förklarat så är du inte den person jag trodde att du va. Men man får väl se.

Idag/ikväll har jag lekt med Sofia =D Woligt woligt som hon skulle uttala det :P
Östgötska är farligt!!

Annars hare väl inte hänt så mycket. Farsan är hos nån han träffat på nätet. Mig är förvånad!!Hmmmm... Vad mer, vad mer? Näe jag är nog lite trött nu faktiskt.. får ta mer imorn eller så..
Ingen kommer hit
För att återvända
Man tänker på sig själv först ingen annan
En enkel regel

Cirkeln sluts igen
Vid ringen på centralen
I den stora stygga stan
O ingen anannstans
Kan man vara ensam
Som just här

Isen på Riddarfjärden, smäller som gevär
Blåljus i tegelbacken, våren är här
Du står i spegelsalen, med ett brännbollsträ
Där ute väntar natten på att stan ska implodera


JAG FINNS HÄR FÖR DIG

<3<3<3<3

Du är så söt

En dag som ingen annan.

Tänk om jag såg det minsta bra ut. Vad lite jag skulle behöva bry mig om att gå in för att folk ska tycka om mig. Men nej då. Inte kan det vara så.

Jag blir så trött på det. Varför kan inte saker o ting bara gå min väg?

Men näe. Det är väl nåt som är bestämt i förväg. Patrick ska inte ha det jättebra. För då mår han bra. O vi måste ju testa honom till bristningsgränsen..


Kul äre.. INTE!

JÄVLIGT TREVLIG dag mestadels.. Amanda o Sofia ni... ah vad ska man säga... <3

O Johanna träffa jag ju också.. Krama krama kram kram!! :) Bäst är vi..

Men annars hare bara vart sämst!

All along the watchtower!

There must be someway out of here!?

Annars då? Jorå serru.. jag håller på o skriva ihop min diktbok. Den handlar om ingenting och innehåller ingenting. Kan nog bli en bästsäljare.

Ibland blir man så glad att man har vissa människor.. Det gör helt klart andra mindre trevliga saker lättare =)

Så ett stort tack till er som vet vilka ni är om ni tänker efter lite. Är du osäker får du kommentera med en fråga i stil med "Är jag en av dom?"

Finns det någonting som är mer störande än när man sitter på bussen och hör en bra låt o så är det nåt i låten som man fastnar för o tänker att "Det här ska jag minsann blogga om eller nåt" o självklart så minns man det inte när man kommer hem.. Det har hänt mig nu i tre dagar.. Hört samma sak o jag minns fortfarande inte vad det är :P O jag pallar inte o sitta o lyssna igenom min musik på mobilen :PIf you didn't know it you're the only thing on my mind ;)

Vad va det som va så fruktansvärt med det hela? Berätta för mig så kanske du får ett ärligt svar om varför?

Somedays I feel like crying!

Älskar att sjunga den låten.. Jeremy kay <3 (Kille dock så det funkar ju inte mer än att jag älskar rösten!)

Dagens minus
-1. Du var vacker idag.. Jag pallar inte!
-2. Hela Linköping kryllar visst av tjejer som ser ut som du. Men ingen är du. Och alla pratar lika mycket med mig som du.
-3. Mina föräldrar är skilda.. Idag hade varit perfekt att bara kunna åka hem med farsan ifrån Hockeyn men eftersom att jag måste tillbringa lika mycket tid hos båda så fick jag gå hem till Morsan.
-4. Jag kramade inte EMMA!!!! Big miss of the day!!!!!!!!


Dagens pluss
+1. Linköpings Hockey Club ägde sönder HV (typ)
+2. Gratis Hockey av farsan :) Min farsgubbe är snäll numer o jag o han har pratat om det mesta :) Jippie :D
+3. Jag hann krama nästan alla andra förutom Emma.. Det blir catch up imorn ;P
+4. LHC VANN!!!!!!!


Orkar inte mer nu.. Läs minusen om o om igen om ni vill ha känslor!

Gör som du vill inatt

Trevlans. Jag har funnit spriten.

För att ta saker o ting till ett högre plan, "Hej, jag kan om jag vill. Men det är sällan jag vill!"

Blogg, blogg, blogg... Tänk, tänk, tänk...
Ahaaaa!!! Värsta grejen! Jag har funnit en något djupare mening i låten "Pojken med hålet i handen" än vad de flesta som går på Kent konsert hittar. 
Jag tror nämligen att jag kan vara en av de där pojkarna med hål i handen.
 "Jag är pojken som sköt raketen i sin egen hand, Ingen kan laga en trasig hand." 

Fattar ni? Denna Jag är en människa som bara förstör för sig själv hela tiden. En person som insett att han förstört det viktigaste han haft och att det inte går att reparera misstaget. Man är hjälplös när det är över. 


Vad har jag annars på hjärtat?
Hmmm.. nja inte värst mycket.. Lotta förgyller för tillfället min natt med bra musik och jag kan inte sluta att tänka på vissa saker. Nu kommer det ärliga saker. Så vill du inte veta är det ingen idé att läsa här!


Som att jag förmodligen bara är rädd för att jag älskar dig för mycket. Att jag är rädd för att som vanligt bli sårad på ett eller annat sätt och därför vill bli av med dig. Och jag vill göra mig av med dig på mitt sätt istället för att lämna ut mig själv igen och låta dig krossa mig.

More hounesty. Jag har försökt så många gånger att "lämna ledtrådar", lämna ut mig själv eller bara se till att du ska fatta hur det ligger till.
Men på nåt sätt så verkar det undgått dig totalt eller så njuter du av att förstöra mig.

I vilket fall som helst så.... Det tar slut här idag. Jag ser till att det inte går mer. Det är bäst så!

Du är mitt superlim

Creds till Lina för idén till rubriken.


Är jag en BussMicke?
Jag fick den tanken förut när jag satt o surfade igenom hela YouTube efter 100 Höjdare klipp.
Eller är jag kanske motsatsen till BussMicke?? Vad är motsatsen? Filip O Fredrik? Magnus Uggla? =O


Näe jag vill nog trots allt se mig själv som någon slags blandning. 
FestPatrick => Filip O Fredrik (så fort det tillåts. Vilket är varenda fest då inte Philip Kullgren är med och blir förbannad för att man är mer populär än vad han är.)
VardagsPatrick => Magnus Uggla. Tyst men ändå inte. Smart fast ändå inte. Alltid lika lagom som vem som helst som bor i detta avlånga land vi KALLAR Sverige.
DeppoPatrick (Jo han finns) => BussMicke. Tråkig, Tyst, Tacky. O allt annat som börjar på T för att likna Linas kvällsbok.

Som för övrigt inte har någonting med DEN Lina.. SUPERLINA och hennes sidekick NäckoPatrick.

För er information så kan jag meddela att jag är sjuk i huvudet.. Det är nog därför såna här tankar uppstår där.
Eller så är det bara sockret som ger mig en kick.. Ja jag erkänner jag är sockerberoende. När jag inte har tillgång till godis eller Cola så äter jag sockerbitar. Det är ett stort problem iom att det förmodligen kommer att ge mig diabetes inom en snar framtid. Men iom att jag inte kysst någon söt på sistone så får jag inte i mig rätt mängd.

Så enligt läkarens ordination befaller jag dig att kyssa mig. Senast Tisdag klockan 13:45. Annars har du dömt mig till ett liv med diabetes och diverse andra sjukdomar.

Tack och adjö för inatt.. Det blir nog sängen snart. En nattmacka o en nattdusch står på menyn.

Kärlek frågetecken

Är det något jag lärt mig under min extremt långa tid som förlorare är det att när man börjar tycka om någon mycket är det dags att springa för livet. För det enda som kommer ske är att man blir sårad.

Själva grejen med mig är ju att det är ännu värre det här. För jag kan inte söka stöd hos någon annan.
Varför? Jo för det är väl lite mitt eget fel att jag är så feg att jag inte vågar berätta för någon jag tycker om vad jag känner.
Nej för då finns ju risken att jag blir sårad.

Men Idiot!! Det är ju just därför du mår dåligt gång på gång. För att du aldrig får ett avslut förrens den där tjejen hittar någon som hon hamnar med. Och du sitter kvar där med ditt brustna hjärta och bara stirrar ner i golvet och väntar på att någon ska komma förbi med Karlssons universallim och hjälpa dig. Och kanske att den någon ska vara perfekt. Vara gosig, mysig, älskvärd, vacker och (viktigast av allt) ha samma känslor för dig som du har för henne.

JO men nu är det såhär. Att sen den 14:e Februari 2006 är jag förstörd inuti. Det har aldrig liksom blivit ett slut för mig. Jag traskar på i samma spår dag ut och dag in. Jag söker nya vänner men det går bara inte för att jag passar inte in där, eller där och allra minst där.
Just nu passar jag visst inte in där. Jag försöker hålla saker o ting om mig hemliga. För jag vet hur mycket det här skrämmer er alla. Jag vet att ingen vill vara med en kille som har känslor, som ibland blir för mycket för honom och gör honom till något av det svartaste han själv sett. Ingen orkar med en "cry-baby".

För det måste ju ni alla erkänna att man är hellre omkring glada människor konstant och känner att man lever det bekymmerslösa livet än att man söker sig till de som mår dåligt. För man vet att det kommer ta lång tid innan man kan få den som mår dåligt att må bra. Man vet att det kommer ta så lång tid att få fram den där människan man  ser där inne. Och man VET att man inte orkar hamna där själv och därför skyr man elden.

Jag antar att Lars Winnerbäck hade rätt med sina ord "Bränt barn vill in i elden" för jag söker alla som mår dåligt. Jag söker likasinnade för jag vill få medömkan, jag vill att de som mår dåligt ska se hur dåligt jag mår. Inte för att de ska känna sig bättre, för ibland så skiter jag ärligt talat i hur ni mår, utan för att jag vill att ni ska tycka synd om mig. Berätta för mig hur synd det är om mig! Spä på min självmedömkan!

En vacker dag kanske jag hittar någon så perfekt som dig som inte är rädd för mitt förflutna. Som inte flyr från mina känslor och som kanske till och med stannar kvar bredvid mig när jag behöver henne som mest. Men jag börjar mer och mer inse att du inte är den som kommer vara kvar. För se på nuläget. Du är redan borta. Och du kommer glida ifrån mig mer. Tills du hamnar hos någon annan. Och jag kommer sitta där och stirra ner i marken och undra varför, varför, VARFÖR jag inte sa hur jag kände. Det hade ju bara varit o sagt något i stil med:

"Du, jag tror att jag börjar tycka om dig mer än som vän.
Eller börjar o börjar. Jag vet att jag tycker om dig som mer än vän, jag har tyckt om dig så sen du presenterade dej, om än på ett lite lustigt sätt.
Jag kan inte gå omkring här o låtsas som ingenting längre för det kommer ta kål på mig den här gången. Du är för bra för att jag ska låta dig gå utan att få veta.

Men jag hoppas att vi kan prata med varandra ibland. Dock kommer jag bli svinsur ett tag nu när du berättat att du inte känner likadant för mig. Men det är bara en grej som jag gör. Tyvärr... Men iaf. Hej då. jag älskade dig
."


Och nu kommer ni in i bilden:
Emma: Säg det till henne! Hon kommer inte säga att hon inte känner likadant för dig. Jag har sett vad hon skrivit om dig och bla bla bla.. allt för att göra mig glad och självsäker. (Jag älskar dig just därför. Du ger aldrig upp :P)

Nån anonym: Men varför berättar du inte bara då? Du vet ju vad du ska säga o allting. Bara att gå fram till kvinnan o berätta. Så svårt är det ju inte. (Jo tänk för att det är det. Jag är konstig!)

Alla andra: Samla mod! Va stark! Du klarar det! Du är underbar och den som säger nej går miste om nåt! (eller liknande.. ni har alla era olika lögner för att boosta mitt ego)


Dock kommer allt sluta så som det alltid slutar när det gäller mig. För att det ska bli något behöver du FAKTISKT kyssa mig rakt på munnen och säga "hej jag är kär i dig!" för att jag ska fatta mod till mig och berätta hur jag känner. Det är liksom det som är felet. Jag vågar inte lita på att kärleken finns där undangömd förrens jag ser svansen sticka ut under gardinen.

Våga chansa. Våga vara bättre än dig själv.

Näe det funkar inte.Och just det. Idag Slog HV ut Timrå. Jag hatar HV. LHC vinner guldet för att dom är starkare än vad någon tror och säger ni något annat så är det för att ni inte vet bättre helt enkelt.

Erkänn att ni vill veta vem det är jag tycker om? Jag också.

Swing swing swing

From the table top

Eller nåt..
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här...

Idag hade jag en riktigt rolig dag med Emma, Sofia och Nathalie :) Ser fram emot ytterligare ett besök på Sandelius flickor ;)

Mycket mer har inte hänt sen senast faktiskt. Traskar på i de vanliga spåren. Inget märkvärdigt här inte.

Hmm.. Känslor.. Hita dom nu då.. Just det.. Jag kände något konstigt häromdan. Jag kände mig extremt osäker på mig själv. Det var nog den läskigaste känslan jag haft på länge. Och det är den som är anledningen till att jag inte vågar säga vad jag tycker. Jag är förbannat rädd för att du inte ska tycka om mig vilket kommer leda till att jag har gjort bort mig. Och jag är inte bra på att göra bort mig så att ingen får reda på det.. Alla vet oftast och skrattar åt det..

Jag saknar dig i alla fall något fruktansvärt. Jämt!

Weyy bloggverktyget är tillbaks.. Trevlans pojkar o flickor.

1 april idag då. Vilket innebär att jag stannar hemma för allas säkerhet!

Mycket mer har jag inte o skriva för tillfället.. Eller jo det kanske jag har men jag är trött!

http://ww2.beffo.se/upload/pic~/beffo.se-puma47amg5pj-05._Leroy_-_Good_Time.mp3

Tanka hem den låten. Asskön.. Och se till att få hem in Your Arms med The Last Goodnight.. Det är skön musik som man blir kär av <3

RSS 2.0