Håll ut, jag behöver dig.

Jag var såhäääääääär nära att ringa dig.
Va nog länge sen jag kände igen något i en låttext som nyss..

Vad som än har hänt är allt mitt fel

Det verkar ju vara en oskriven regel.


Jaja.. imorse kom jag då hem klockan 5 och va lite småtrött sådär.. Kände sen att det vore en dum idé att gå till skolan då mina ögon förmodligen skulle va emosvarta. Och det vill jag inte ha!
Så det blev till att stanna hemma och hoppas på att dagen ska gå fort.

Imorn ska jag tydligen på nåt slags genrep inför torsdagen och fredagens kul med Emma and the gang... haha.. Jag är smått nyfiken på vad det är Viktor har kokat ihop som jag måste ställa upp på :P
Blir intressant imorn i alla fall. Och på Torsdag o Fredag blir det alltså att göra bort sig =D Alltid lika roligt när det är trevligt folk man gör bort sig tillsammans med =)

Det enda jag är rädd för inför det hela är att jag ska se nåt jag inte vill se... Risken är ju onekligen väldigt stor.. Får hoppas att jag blir bländad av lamporna.

Visst folk gör mig förbannad =) VÄLDIGT FÖRBANNAD!

Och det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig

En osammanhängande blogg idag va?? Jajjemen :P Inte som alla andra mina bloggar som verkligen har sååå mycket mening menar jag. Det här är ju liksom, THE BLOG!

(=O Du stavar det olika i samma stycke =O hur dum är du egentligen??? Jo men det ena är försvenskningen o det andra är originalet på engelska)

Ååååååååh... Det är svårt att inte blanda in känslor....

Punk 23. Jag har ett behov av att få ur mig allt jag tänker till någon och jag vill att det alltid ska finnas någon som lyssnar och håller med mig. Men jag vill även inte dela med mig av mina känslor för att nån ska fatta och lämna mig ensam.

Det är ett jävla jidder..


SLut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0