Vad vill jag få fram?

Så nu har jag suttit vid datorn sen klockan 11 imorse. Jag har inte ens brytt mig om att äta vilket jag räknade ut förut att jag inte gjort ordentligt sen i Tisdags.
Yeah, that's right. Jag har ätstörningar och är kille. So fucking what?

I alla fall.. Jag har suttit här i 10 timmar och nu börjar det tära lite på mig. Ingen känner för att komma hit alltså INGEN vill umgås med mig. Jag antar att jag bara är för jävla tråkig, ful och orolig att vara med.

Och jag antar att den människa jag har fallit för anser det om mig också och förmodligen bara vill att jag ska lämna henne ifred som hon tycker om så många andra som fallit för henne.
Jag vill bara ge dig, denna människa, ett tips: BERÄTTA DET FÖR MIG ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA SOM DU GÖR NU!!! Jag mår dåligt av det.
Jag är den där som skulle älska dig villkorslöst och vilja ta hand om dig på bästa sätt.. Men se på fan det är inte det du söker! Du söker någon snyggare som blir roligare pga fler vänner. Tack för mig..

Jag tar farväl!

Natten är för lång för mig

Om man skulle dra till med en liten blogg om något såntdär gammalt vanligt Lunarämne nu såhär när man siter ensam i en lägenhet och har spytt upp allt som man stoppat i sig sen igårkväll (vilket bara blir det godis jag fick av Emma och två chokladkakor men ändå).
Jo men jag tror nog jag gör det..

Att berätta för någon hur vacker man anser att personen i fråga är kan vara en av de svåraste grejer man kan göra. Eller tvärtom. Det beror helt och hållet på hur man är som person själv. Jag är av den första sorten. För att jag ska kunna dela med mig av mina känslor till någon alls måste jag vara säker på att personen i fråga känner precis likadant. Annars är jag alldeles för rädd för att allt bara ska gå åt helvete.

Mitt stora problem nu/idag är det här:
Det finns två helt underbart trevliga människor. Den ena känner jag mig 100% säker på att jag skulle kunna älska fullt ut och verkligen ha ett såntdär seriöst förhållande som jag, lite dumt, alltid söker efter.
Den andra däremot vet jag inte än. Jag vet verkligen inte alls än. Det enda jag vet är att den personen är så himla allt.

Då är ju frågan, Vem ska man välja? Ska man välja ens?
Och på vilka grunder ska man i såna fall välja?

Mina tankegångar kring det här har mestadels varit i stil med "Jag väljer inte utan jag skiter fullständigt i det och låter dom ta första steget om någon ska göra det annars ska jag leva vidare med mitt liv utan någon av dom".
Men jag måste erkänna för er och mig själv att jag klarar inte av såntdär. Och ännu värre blir det när jag nu bestämt mig för att rikta in mig på en och det känns såhär konstigt som det gör. -tralala-

Jo för ni förstår. jag valde en idag. Och då tänkte jag direkt att nu jävlar blire fullt ut. Kanske inte berätta vad jag känner eller så direkt men fan det ska satsas ifrån min sida för en gångs skull.
Vad tror ni inte händer då? Jo självklart så är du (jag benämner dig som du eftersom att det förmodligen är en läsare) så allmänt ointresserad av mig som det bara går att vara. Jag försöker på alla små, gömda och halvt tydliga sätt att få dig att vilja umgås med mig och kanske ta det initiativet att fråga själv eftersom att jag inte vågar. Men det enda man får tillbaks när man "försöker" blir tråkiga svar om *ingenting viktigt men det kan avslöja för mycket* vilka gör mig deppig på nåt konstigt sätt.

Visst det finns verkligen inget mer jag vill än att DU ska ha roligt och att DU ska må bra. Men grejen är den att jag vill att DU ska känna allt det där som jag känner när jag är med dig när du är med mig. (krångligt javisst.. Men läs det ett par gånger o det sätter sig tillrätta)
Att DU ska känna samma lycka jag känner och att DU ska få samma känslor i hela kroppen när DU är med mig som jag får.

Istället för att vara med dig just nu sitter jag nu här o undrar vad DU har för dig. Och det värsta av allt är väl att jag förmodligen fantiserar exakt rätt om just vad du gör. Det är nämligen en sak jag lärt mig efter mina få år som en *får icke avslöjas detta heller för då blire för mycket för mig* att finns det någonting som tjejer gärna gör med vem fan som helst *nope här missar vi lite info* så är det att knulla tills man inte kan gå längre bara för att *nnneo* gör en lite mer frigjord. Så det är exakt vad du gör just nu. Ända tills jag vet att det är vad du inte gör. Vilket jag aldrig kommer att få veta.

Därför har du helt omedvetet krossat mitt hjärta.

Du krossade det som om det vore en mygga mitt i sommaren som surrade lite för nära ditt öga.
Jag är en såndär jobbig grej som sticker i ditt öga?
Jag är ett problem som du drog på dig av misstag för att du inte trodde att jag var sånhär. Du trodde att jag var en normal pojk som bara var ute efter sex och kanske några veckors umgänge. Men tyvärr var jag en grabb med känslor som sällan dör ut särskilt snabbt. Alla de där gamla känslorna finns kvar. De gömmer sig i mitt inre. Just det, gömmer sig!

För att jag någonsin skulle släppa ut en endaste känsla är något som (ja se på fan) GUD förbjuder!
Att jag någonsin ska få ha det där perfekt livet där allting känns totalt bekymmersfritt, så som det gör när man har någon att älska, är en chans på miljonen. OM INTE MER!

För inatt vet jag vad du gör. Du tänker inte på mig. Du saknar inte mig och du har någon annan bredvid dig.
Jag däremot. Jag tänker som FAN på dig. Jag saknar dig av HELA MIN KROPP och jag ligger här ensam.


Tystnad,

Tunnel,

Avfart.

En dag i solen

Ok då kör vi. Sammanfattning av dagen:
Vaknar 8:00 av att min telefon fått för sig att det va dags för alarm idag. Somnar om. Elin ringer vid 20 över 10 vilket betyder att jag kan ligga o dra mig i 20 minuter till sen måste det duschas.

Elin kommer vid ca 11:40 o så har vi så jävla roligt som bara vi två kan ha helt enkelt :P
Sådär konstigt roligt som man bara har med ett fåtal personer. Skön känsla :)

Nästa steg i bloggandet, Djupa tankar om livet, kärlek, krig och gudstro:

Jaha ska vi börja med det gamla vanliga då. KÄRLEK.
Det enda som hänt sen senast är väl att jag är ännu mer säker på att jag gör rätt i att sluta söka kärleken samt att DU inte tycker om mig som mer än vän. O känslan just nu är, knappt ens det.
Men men. Jag kom iaf fram till något bra nyligen. tror det va när jag va hög på pizza.

KÄRLEK är det enda som skiljer oss människor ifrån de flesta djuren. Det är kärleken som gör att vi blir omtänksamma, det är kärlek som gör att vi blir rädda och det är kärlek som gör att vi kastar oss ut i livet för att leva det.
Utan kärlek så tror jag inte att många av oss skulle ha någon speciell livslust. Det är ju den som driver oss att arbeta för ett längre liv. Det är kärleken som får oss på fötter när något känns tungt. Men även tvärtom. Det är kärleken som får ner oss så mycket mer än någonting annat. Skorna blir helt plötsligt alldeles för stora och däri ligger vi.

Kärlek är både yin och yang. Kärleken är hatet!Vad skulle vi skriva om mer nu igen? *bläddrar upp* Just det. KRIG!
Jag vet inte hur det är med er men jag börjar i alla fall bli trött på att höra om alla dessa oskyldiga som dör pga självmordsbombare i Irak och liknande länder. Anledningen till att jag nämner just Irak är ju ganska uppenbar och den stavas U-S-A.
Detta "underbart fria land som kämpar för demokrati i världen" har under Bush tid lyckats få fram mer hat hos människor runt om i världen än vad Irak lyckats med under hela Saddams tid, vilken är betydligt längre då han utnämde sig själv till ledare för evigt. 
Grejen är den att USA gick in för att, som man sa, "hitta kärnvapen" vilket senare ändrades till att "Saddams regim måste störtas" som senare blev "Det är för oroligt för att vi ska våga dra oss ur"
Men vad är det då som skapar oroligheter? Är det inte de AMERIKANSK LEDDA trupperna? För det är i alla fall den uppfattning jag har fått.
Nej jag tror att anledningen till att man stannar kvar är en helt annan. man vet inte hur man ska synas i världen annars. Vem skulle brytt sig om USA om det inte var för deras styrkor som hjälpt (i de flesta fall) till i oroliga områden?
Visst NHL, Hollywood, oj här tog det slut. För ärligt talat, jag kan inte komma på mer som USA gjort värt att nämnas när man jämför länder i Världen. 
Och då finns det ändå motsvarigheter som med lite uppmärksamhet skulle kunna bli minst lika stora. Våran egna Elitserie, Indiens Bollywood. ja listan kan göras lång. Saken är den att respekten för USA har varit och är fortfarande alldeles för stor. Men nu börjar det stora landet i väst (vilket känns konstigt om man bor i kina va?) att dala på kändishimlen.
Nu börjar vi inse att USA är bara där för att de vill synas så otroligt mycket. Det kommer gå åt helvete med det förlovade landet.

Nu va det dags för GUDSTRO.
En liten kort notis bara ifrån förra blogginlägget. Jag tror inte på liv efter döden. Men jag tror på död efter livet.


Ja det var väl allt vad LIVET hade att bjuda på ikväll.
Kom tillbaks för mer :)
Puss och Adjö


Habla ing... ing... ingenting?

Vädret är gynnsamt och jeansen ligger slängda på golvet. en pitbull sitter och dricker te med fru Andersson.

Alldeles riktigt, det här blir ingen vanlig blogg. Det här blir en flumblogg som kommer få dig att skratta så pass mycket att tänderna kommer trilla ut ramla in och trilla ut igen. Och det är rätt mycket.

Jag, som många av mina fellow fjortisar, satt och tänkte igenom det här med bilddagboken.
Vad är det som får människor att bli så upprörda över någonting så litet och obetydligt?
Vill ni veta vad jag kom fram till? 
Exakt samma sak som alla andra. Internet är dagens ungomars ansikte utåt. Visst bryr vi oss fortfarande om vårat RIKTIGA utseende, men det är ju bara för att någon skulle kunna ta en bild någonstans på oss och se till att vi hamnar på nätet. Och på nätet vill man ju inte se osminkad ut.

Nej jag tror faktsikt att det här med communitys har gått lite överstyr (och tro mig jag har koll på de flesta).
Jag tänker inte lägga av. Jag tänker inte ens dra ner på mitt surfande på dessa internets oaser. Det enda jag ska ändra på är mitt sätt att se på folk på dessa platser. 

Tänk dig att den där snygga killen som du flörtar med på bilddagboken eller Facebook faktiskt kan vara jag. Bara det att jag inte lagt ut bilder på mig själv. Verkligheten finns där ute av en anledning. Livet utnyttjar den och det tycker jag att du också ska göra. Vi lever bara en gång. Varför inte göra något roligt o sen se ifall det finns någonting efteråt som låter oss minnas allt vi gjort. 

Jag tror inte på liv efter döden. Men jag tror på död efter livet.Abrakadabra.. man ska inte ropa hej förrens man har alla tomtar på loftet!!!

Jag är inte kär i dig.. jag älskar mig själv så mycket att jag behöver dig för att kunna älska mig ännu mer..

Här sitter man o hatar sig själv. Inte så alltså.. jag bara älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Vem är jag egentligen :S

Nu när Emma tagit sig hem till Sverige så kommer insikt efter insikt till mig.
Det är nog därför jag saknat den människan så enormt mycket mellan varven..

Välkommen hem.

Men för att återgå till mig den mäktiga skribenten så va det det här med inskter.

Varenda, VARENDA, förhållande jag haft sen jag gick i trean har förstörts pga mig.. Jag tror att det är något slags fel på mig.
Eller som det lyckades bli till slut:
Man vill ha det man inte har men när man har det så vill man inte ha det o då gör man sig av med det igen o då vill man ha tillbaks det..
Knepigt va?

Slängde ihop ett litet löfte förut dock:
Ge mig ett seriöst förhållande och jag kommer göra allt för att det ska hålla och aldrig göra någonting som kan komma att förstöra det.

Tack för inatt
(tror att vissa tankar jag har nu beror på att jag låg vaken till 4 o tittade på Poker.. :S)

Titta vem som snackar!

Eftersom att Emma gillar att läsa om mitt smått patetiska liv och dess fantastiskt KONSTIGA innehåll så slänger jag upp lite nytt i min gamla blogg.

Och eftersom att hon nu ska ta sig en dusch (vad det nu innebär^^) så får ju jag lite tid över att slösa på det här.


Sååååå.. Då ska vi se.. Vad vill vetas??
Hur jag mår: Typ bra.. Tror att jag trots allt förstår mig på mig själv för en gångs skull..
Hur mår Fredrik Virtanen? Inte lika bra. Han hängde sig pga ett lite, för honom, otrevligt mail.

Så va va det där om att jag förstår mig på mig själv??
JO det är såhär va (och nu kommer ingen att förstå ett skit förutom kanske en endaste person(som antagligen inte läser det här ändå(än))) att jag drar mig undan så fort jag blir rädd för att få riktiga känslor förutom såna som kommer bara av att man inte har varit tillsammans med en människa på 2 år. Du vet såntdär som man vill kalla kärlek.
Folk brukar säga att jag är kär i kärleken. Jag skulle snarare vilja säga att det är tvärtom. Jag är LIVRÄDD för kärleken. Jag är rädd för att bli sårad så som man alltid blir så fort man släpper ut sina känslor. Därför håller jag mig undan och gömmer dem. Ingen ska få ta mina känslor och min lycka ifrån mig. Därför blir det fel. Därför blir jag konstig och därför letar jag upp småfel att störa mig på.

En annan grej är att jag alltid av nån dum anledning räknar med att "du" ska ställa upp för mig och vara min vän no mather what, men jag vet att det inte funkar så. Bara för att jag är den som aldrig skulle lämna någon i sticket betyder det inte att det finns fler människor där ute som är såna.

And that's that.. underbart att skriva av sig eller vad säger ni?

Dagens msn:

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

Fiii faen.. jag låg uppe till 4 o såg på Poker:S

Emma S säger:

hahaha illa :P

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

Jag hade så tråkigt :P

Emma S säger:

sova?

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

Jo men jag va ju inte trött.. Eller jo lite men jag kunde ändå inte somna.. låg bara vaken o tänkte en massa :S

Emma S säger:

på alla dina brudar`?

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

haha.. japp.. O du vet ju vart det ledde ;) haha

Emma S säger:

näe?=)

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

Penis i kopiator ;P haha

Emma S säger:

haha som du skickade till nån?

My eyes feel like they're gonna bleed säger:

Ligger över hlea internet nu.. Aftonbladet "Mystisk penis dyker upp på redaktionen : Fredrik Virtanen hänger sig" :P

Emma S säger:

HAHAHAHAHAHAHAH


RSS 2.0